Vaasan Golfin osakilpailun lähtöryhmät arvottu

Tervetuloa mukaan Audi quattro Cupiin Vaasan Golfiin maanantaina 22.7.2019. Osakilpailua isännöi Käyttöauto Seinäjoki. Kilpailu alkaa yhteislähdöllä klo 12:00 ja lähtöryhmät löytyvät täältä.

Päivän aikataulu

– 10:30 alkaen ilmoittautuminen, range ja aamiainen
– 11:30 tervetulopuhe ja kilpailuinfo
– 11:45 siirtyminen lähtötiille
– 12:00 yhteislähtö Keltainen + Valkoinen
– noin 16:30 lounas ja palkintojen jako heti tulosten valmistuttua

Lisätietoa kentästä ja ajo-ohjeet www.vaasangolf.fi/
Lisätietoa kiertueesta löydätte www.quattrocup.fi

Pelimuoto

Audi quattro Cup on parikilpailu, jonka pelimuoto on Greensome pistebogey siten, että joukkueen alemmalla tasoituksella pelaavan jäsenen tasoituksesta otetaan huomioon 60% ja korkeammalla tasoituksella pelaavan tasoituksesta otetaan huomioon 40%. Näin muodostuu joukkueen yhteinen tasoitus. Suurin sallittu henkilökohtainen hcp on 36 ja suurin sallittu parin yhteenlaskettu hcp on 56. Parien suurin sallittu tasoitusero on 20. Edellytyksenä kilpailuun osallistumiselleon 18 vuoden ikä ja että ainakin toisella pelaajalla on käytössään Audi. Miehet pelaavat keltaiselta ja naiset punaiselta tiiltä tai näitä vastaavilta tiipaikoilta.

Greensome on nelinpelin muunnelma. Molemmat joukkueen pelaajat lyövät aloituslyönnin jonka jälkeen joukkue valitsee toisen pelatuista palloista pelipallokseen. Valitulla pallolla jatkaa peliä se pelaaja, jonka pallo poimittiin pelistä pois. Palloa lyödään tämän jälkeen vuoron perään.

Huomautus: Greensomessa ei voida pelata tiiltä varapalloa. Jos molemmat pallot katoavat tai menevät ulos, joukkue valitsee toisen pelaajan pallon (esim. pelaaja A). Joukkueen toinen jäsen lyö uuden pallon siltä tiiltä, jolta A pelasi. Kyseessä on tällöin kolmas lyönti.

Kategoriassa Uutiset