Upea quattro Cup -kausi saatiin päätökseen Tapiolan finaalikilpailulla

Audi quattro Cupin vuosi 2019 saatiin Suomessa pelattavien kilpailujen osalta päätökseensä, kun kesän osakilpailuiden voittajat saapuivat mittelöimään 31.8 Tapiola Golfiin paikasta Itävallan Kitzbuhelissa pelattavaan kiertueen maailmanfinaaliin. Kilpailu päästiin pelaamaan mitä mainioimmassa säässä, kun elokuun viimeisen päivän kunniaksi lämpömittarin elohopea kipusi vielä reilusti kahdenkymmenen asteen paremmalle puolelle. Yhteisen lounaan ja kilpailuinfon jälkeen oli aika lähteä kentälle selvittämään, että kenen passeja tulee koristamaan Itävallan leima noin kolmen viikon päästä.

Klo 14:30 yhteislähdöllä startannut kilpailu otettiin pelaajien keskuudessa tosissaan, muttei kuitenkaan vakavasti. Pelaajat olivat kentällä silmin nähden hyväntuulisia ja nauttivat sekä peliseurastaan, että kisaisännän tarjoamista virvokkeista ja syömisistä. Kun kilpailukierros saatiin noin neljän ja puolen tunnin jälkeen päätökseen, lähtivät pelaajat tutustumaan klubitalon saunatiloihin, josta virvokkeiden juomisen ja peseytymisten jälkeen jatkettiin yhteiselle illalliselle ja palkintojenjakoseremoniaan. Paikalle pelaajia kestitsemään oli Audilta saapuneet myös Pekka Martikainen ja Jarmo Eerola.

Suomen edustajat vuoden 2019 maailmanfinaaliin ovat Juho Saarinen ja Petri Kontinen. Komeat 41 pistebogeypistettä pelannut pari kertoi voittopuheessaan, että samantapaisesti kuin K-Caara, Audi Center Hyvinkään osakilpailuvoitto Kytäjällä, myös tämä tuli puskista, eivätkä he osanneet varautua peliesityksensä riittävän maafinaalin voittoon. Saarinen ja Kontinen kiittivät myös peliseuraansa ja Audia ikimuistoisen päivän järjestämisestä. Toiseksi parhaasta finaalituloksesta vastasivat Pörhö Rovaniemen/Keminmaan osakilpailun voittajat Jussi Hakasalo ja Mika Lukkarila pelattuaan 39 pistettä. Kolmanneksi itsensä pelasivat Audi Center Airportin osakilpailun voittanut pari Toni Kari ja Kimmo Ojala 38 pisteen kierroksellaan.

Kilpailussa nähtiin vielä yksi voittajien tulostakin parempi tulos, kun Hannu Korpi ja Ville Aurila takoivat tauluun 42 pisteen kierroksen. Kuitenkin Audi quattro Cupin kansainvälisten sääntöjen mukaan, viimeisen viiden vuoden aikana maailmaanfinaaliin osallistuneet henkilöt ovat karenssin alaisia, eivätkä näin ollen voi voittaa finaalimatkaa. Onnittelut heille kuitenkin hienosta kierroksesta.

Päivän tulokset löydät täältä.

 

Erikoiskilpailu:

#2 Golfbuddy lähimmäs lippua, Hannu Korpi 0,74m

 

Aurinkoisen päivän kuvagallerian pariin pääset tästä.

Audi Finland, kiertueen yhteistyökumppanit ja Golfpiste kiittävät kaikkia pelaajia kaudesta 2019!

Kategoriassa Uutiset