Tero Holappa ja Janne Kartano huimalla takaysin kirillä Suomen finaalin voittoon!

Audi quattro Cup 2021 -kiertue sai arvoisensa päätöksen, kun osakilpailuiden voittajaparit kerääntyivät 27.8. Pickala Golfiin taistelemaan mahdollisuudesta päästä edustamaan Suomea kiertueen maailmanfinaaliin. Tänä vuonna Itävallan Kitzbuhelissä 12.-16.9. järjestettävä kansainvälinen finaali tuo yhteen parhaiten menestyneet Audi-kuskit ympäri maapalloa. Finaalitapahtuman järjestelyissä ei totutusti ole säästelty ja aikaisempien vuosien voittajat ovatkin kertoneet, että kilpailu luo pelaajille tunnelman, kuin he olisivat pelaamassa isoa ammattilaisgolfkilpailua. Pickalassa käydyssä kansallisessa finaalikisassa tämän upean maailmanfinaalin kokemaan pääseminen oli yhdelle joukkueelle enää vain yhden hyvän kierroksen päässä.

Peräkkäislähdöin pelattu kilpailu pelattiin Pickalan Seaside-kentällä. Täksi kaudeksi takaysistä etuysiksi muutetut Seasiden ensimmäiset yhdeksän reikää tarjosivat pelaajille kovan haasteen, kun vain yksi joukkue onnistui pelaamaan sen omaan tasoitukseensa. Päivän kilpailu ratkaistiin kuitenkin vasta takaysin puolella, kun etuysin jälkeen 15 pisteellä jaetulla kolmannella sijalla olleet Tero Holappa ja Janne Kartano nousivat huiman kirin avulla kilpailun voittoon. Tasoituksilla 8,4 ja 14,4 pelannut K-Caara Audi Center Hyvinkään ja Hämeenlinnan osakilpailun voittanut pari pelasi Greensome-pelimuodolla takaysin upeasti kentän pariin. Takaysiltä kerätyt 23 pistettä nostivat kokonaispistemäärän 38 pisteeseen, joka tänään riitti siivittämään heidät kohti Kitzbuheliä. Toiseksi päivän kilpailussa sijoittuivat jo aikaisemmin kesällä Pickalassa menestystä niittäneet, PK-seudun osakilpailun voittaneet Pontus Oinonen ja Jussi Valsta 35 pisteen kierroksella. Kolmanneksi 34 pisteellä sijoittuivat K-Caara Audi Center Turun osakilpailun voittaneet Katri ja Janne Saario.

NEXGOLF tulosluettelon löydät TÄÄLTÄ

Erikoiskilpailut:

Väylä #2 Golfpiste lähimmäs lippua: Mika Tikkamäki 2,37m
Väylä #9 Varta lähimmäs lippua: Toni Kari 1,30m
Väylä #12 Fiorissimo lähimmäs lippua: Katri Saario 1,68m
Väylä #16 Golfpiste lähimmäs lippua: Mika Tikkamäki 4,37m

Suomen finaalikuvien pariin pääset TÄSTÄ

Audi ja Audi-jälleenmyyjät kiittävät kaikkia kauden aikana Audi quattro Cup -kiertueelle osallistuneita ja toivottavat valoisaa loppuvuotta!

Kategoriassa Uutiset