Tasainen taisto Laukaalla

Jyväskylän Autotarvikkeen kutsuvieraat saivat nauttia makeaa mahan täydeltä, kun perinteinen quattro Cup järjestettiin jo 21. kertaa Laukaan Peurunka Golfissa. Tarjolla oli aurinkoinen ja lämmin sää ja yksi Suomen kauneimmista kentistä, joka on erinomaisessa kunnossa. Maafinaalipaikkaa Tapiola Golfiin lähti tavoittelemaan 28 paria.

Greensome-pelimuodon hyödynsi parhaiten pari Kimmo Salminen ja Sami Kähärä. joiden voittotulos oli 41 pistettä. Kakkoseksi ja kolmanneksi sijoittuneet parit pelasivat molemmat 39 pistettä. Alhaisemman yhteistasoituksen perusteella hopeasijan nappasivat Ari Kinnunen ja Niko Pitkänen ja kolmanneksi sijoittui Joni Mäkelä ja Juha Iljin. Voittajapari oli yllättynyt, kun pisteitä kertyi niinkin paljon. ”Taisi meillä tulla laskuvirhe, kun ollaan nyt tässä. Mielestämme saimme vähemmän pisteitä”, Kimmo spekuloi voittopuheessaan.

Kilpailun tulokset kokonaisuudessaan löytyvät TÄÄLTÄ.

Kuvassa vas. kilpailun isäntä Matti Harju, päivän voittajat Kimmo Salminen ja Sami Kähärä sekä Martti Majala Jyväskylän Autotarvikkeesta

Päivän erikoiskilpailuissa menestyivät:
BigMax lähimmäs lippua – Markku Kolu, tulos 3,55 m
Golf Buddy lähimmäs lippua – Kari Maukonen, tulos 3,11 m

Hole- in- Onen lyöjälle oli tänään tarjolla Nokian Renkaiden rengaslahjakortti. Holaria ei tänään kuitenkaan nähty ja rengaslahjakortti arvottiin paikalla olijoiden kesken. Onnekas oli Mervi Laulumaa.

Moninkertaisen rallin maailmanmestarin Juha Kankkusen tyylinäyte kauniilla 7. reiällä

Päivän kuvagalleria löytyy TÄÄLTÄ.

Lämmin kiitos Jyväskylän Autotarvikkeen puolesta osallistujille!

Kategoriassa Uutiset