Säännöt

1§ Osallistumisoikeus

Kilpailukiertue on kutsukilpailu jossa jokaisen osakilpailun isäntänä toimii Audi jälleenmyyjä. Jokaiseen kilpailuun otetaan isäntänä toimivan jälleenmyyjän kutsumana n. 24-36 paria (48-72 henkilöä). Edellytyksenä kilpailuun osallistumiselle on 18 vuoden ikä ja että ainakin toisella pelaajalla on käytössään Audi.

Kutsutulla pelaajalla on osallistumisoikeus vain kutsun lähettäneen jälleenmyyjän kilpailuun. Pelaajilla, jotka ovat voittaneet maafinaalin viiden vuoden aikana, ei ole oikeutta osallistua maailmanfinaaliin.

2§ Pelimuoto

Audi quattro Cup on parikilpailu, jonka pelimuoto on Greensome pistebogey siten, että joukkueen alemmalla tasoituksella pelaavan jäsenen tasoituksesta otetaan huomioon 60% ja korkeammalla tasoituksella pelaavan tasoituksesta otetaan huomioon 40%. Näin muodostuu joukkueen yhteinen tasoitus. Suurin sallittu henkilökohtainen hcp on 36 ja suurin sallittu parin yhteenlaskettu hcp on 56. Parien suurin sallittu tasoitusero on 20.Edellytyksenä kilpailuun osallistumiselleon 18 vuoden ikä ja että ainakin toisella pelaajalla on käytössään Audi. Miehet pelaavat keltaiselta ja naiset punaiselta tiiltä.

Greensome on nelinpeli munnelma. Molemmat joukkueen pelaajat lyövät aloituslyönnin jonka jälkeen joukkue valitsee toisen pelatuista palloista pelipallokseen. Valitulla pallolla jatkaa peliä se pelaaja, jonka pallo poimittiin pelistä pois. Palloa lyödään tämän jälkeen vuoron perään.

Huomautus: Greensomessa ei voida pelata tiiltä varapalloa. Jos molemmat pallot katoavat tai menevät ulos, joukkue valitsee toisen pelaajan pallon (esim. pelaaja A). Joukkueen toinen jäsen lyö uuden pallon siltä tiiltä, jolta A pelasi. Kyseessä on tällöin kolmas lyönti.

3§ Passiivinen tasoitus

Suosittelemme, että pelaajat aktivoisivat tasoituksensa ennen kilpailuun osallistumista. Kilpailuun voi kuitenkin vielä osallistua ja siitä voi voittaa palkintoja myös passiivisella tasoituksella pelaavat.

4§ Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen alkaa kun kutsut lähtevät ja päättyy 5 päivää ennen kilpailua. Pelaajat ilmoittautuvat kilpailuun kiertueen nettisivuilla olevalla ilmoittautumislomakkeella.

5§ Tasatilanteet

Tasatilanteissa voittaja ratkaistaan seuraavasti:
1. Pienemmällä yhteenlasketulla tarkalla tasoituksella pelannut joukkue
2. Parempi (kentän) takaysin tulos
3. Parempi tulos (kentän) viimeisiltä kuudelta, kolmelta ja viimeiseltä reiältä
4. Arpa

6§ Epäselvät tilanteet

Kaikissa sellaisissa tilanteissa, joihin ei löydy ratkaisua näistä säännöistä, ratkaisun tekee kilpailun tuomari tai johtajisto. Kilpailun johtajiston muodostavat Audin edustaja, sekä Golfpisteen (kiertueen organisoijan) edustaja.

7§ Epäselvät tuloskortit

Pelaaja vastaa omasta tuloskortistaan, jos pelaajan tulos voidaan tulkita kahdella eri tavalla tulkitaan tulos aina pelaajan tappioksi. Pelaaja vahvistaa oman tuloksensa allekirjoittamalla tuloskortin.