Kytäjän tiistain osakilpailun lähtöryhmät julkaistu

Audi quattro Cupin seuraavat osakilpailut pelataan Kytäjän Nort West -kentällä. Tiistaina vuorossa on Autotalo Laakkonen Hyvinkään/Hämeenlinnan isännöimä osakilpailu. Lähtöryhmät on arvottu ja ne löytyvät täältä.

Päivän aikataulu

– 8:20 alkaen ilmoittautuminen, range ja aamiainen
– 9:30 tervetuloapuhe ja kilpailuinfo
– 9:45 siirtyminen lähtötiille
– 10:00 yhteislähtö North West
– noin 14:30 lounas ja palkintojen jako heti tulosten valmistuttua

Lisätietoa kiertueesta löydätte www.quattrocup.fi

Pelimuoto

Audi quattro Cup on parikilpailu, jonka pelimuoto on Greensome pistebogey siten, että joukkueen alemmalla tasoituksella pelaavan jäsenen tasoituksesta otetaan huomioon 60% ja korkeammalla tasoituksella pelaavan tasoituksesta otetaan huomioon 40%. Näin muodostuu joukkueen yhteinen tasoitus. Suurin sallittu henkilökohtainen hcp on 36 ja suurin sallittu parin yhteenlaskettu hcp on 56. Parien suurin sallittu tasoitusero on 20. Edellytyksenä kilpailuun osallistumiselleon 18 vuoden ikä ja että ainakin toisella pelaajalla on käytössään Audi. Miehet pelaavat tiiltä 55 ja naiset tiiltä 48.

Greensome on nelinpelin muunnelma. Molemmat joukkueen pelaajat lyövät aloituslyönnin jonka jälkeen joukkue valitsee toisen pelatuista palloista pelipallokseen. Valitulla pallolla jatkaa peliä se pelaaja, jonka pallo poimittiin pelistä pois. Palloa lyödään tämän jälkeen vuoron perään.

Huomautus: Greensomessa ei voida pelata tiiltä varapalloa. Jos molemmat pallot katoavat tai menevät ulos, joukkue valitsee toisen pelaajan pallon (esim. pelaaja A). Joukkueen toinen jäsen lyö uuden pallon siltä tiiltä, jolta A pelasi. Kyseessä on tällöin kolmas lyönti.

Kytäjällä tiistain osakilpailua isännöi Autotalo Laakkonen Hyvinkää/Hämeenlinna, luvassa mukava pelipäivä hyvässä seurassa. Tervetuloa mukaan!

Kategoriassa Uutiset