Kalajoella tiukka kamppailu voitosta

Autotalo Antti-Roikon Audi quattro Cup osakilpailu pelattiin Kalajoki Golfin erinomaisessa kunnossa olevalla kentällä. Nopeat viheriöt ja puuskittainen tuuli haastoivat pelaajia hyviin suorituksiin. Ennen kierrosta ja tauon aikana ravintolassa pelaajia viihdyttivät Atomi Rekilä ja Jussi Mähönen soitollaan ja lauluillaan. Lisäksi illalla järjestettiin vielä kaikille pelaajille juhlat, joissa esiintyy Las Bepas –yhtye.

Leila ja Jarmo Simonen tyytyväisinä voiton varmistuttua. Ari Antti-Roiko (keskellä) onnittelemassa.

Seuran kapteeneina toimivat ja kotikentällään pelanneet Leila ja Jarmo Simonen onnistuivat sovittamaan yhteisen pelinsä parhaaseen iskuun ja pelasivat upeasti 41 pistettä. Tällä kilpailun voitto ja palkinnoksi kutsu quattro Cupin maafinaaliin uusien bägien kanssa. Edellisenä päivänä pelattu kilpailu ei ollut Leilalta ja Jarmolta kovin hyvin sujunut, voittopuheessa Leila pitikin sitä hyvänä kenraaliharjoituksena Audi quattro Cupiin. ”Hyvät lyönnit jäivät käytettäväksi tähän kilpailuun.”

Vain yhden pisteen päähän jääneet Aulis Yppärilä ja Joonas Eloranta sijoittuivat toiseksi, tuloksella 40 pistettä. Kolmanneksi Pasi Koppström ja Mika Mäkisalo tuloksella 39 pistettä.

Tuloslista kokonaisuudessaan löytyy täältä.

Erikoiskilpailuissa parhaiten pärjäsivät:

Kilpailussa Hole in One –palkintona oleva Nokian Renkaiden rengassarja arvottiin kaikkien osallistujien kesken, koska yhtään ässää ei tuloskorteista löytynyt. Arvonnassa uudet renkaat voitti Mervi Kangaskortet.

Väylä 3# GolfBuddy lähimmäs lippua kilpailussa uuden WTX kellon voitti Antti Rahja tuloksella 0,99m.
Väylä 16# BigMax lähimmäs lippua, kilpailusta uuden Autofold golfkärryn voitti Joonas Eloranta tuloksella 2,19m.

Päivän parhaita paloja ja tunnelmia voi katsoa kuvagalleriasta.

Autotalo Antti-Roiko, Kalajoki Golf ja Audi quattro Cup kiittävät lämpimästi kaikkia mukana olleita ja toivottavat hyvää kesänjatkoa!

Kategoriassa Uutiset