Hurja bruttotulos Tahkolla toi paikan Tapiolaan

Kuopion ja Joensuun Autotalo Laakkosen kutsuvieraat kokoontuivat jo perinteeksi muodostuneeseen yhteiskilpailuun Tahko Golfin New Courselle. Tämän kesän mukaisesti pelipäivän sää helli pelaajia aurinkoisella ja lämpimällä kelillä. Kuivista keleistä huolimatta Tahkon uusi kenttä oli erittäin hyvässä kunnossa. ”Tahkon kentät on saatu pidettyä kuivista keleistä huolimatta erittäin hyvässä kunnossa reilulla kastelulla. Kentille tarjotaan n. 1 000 000 litraa vettä päivittäin”, mainitsi Tahko Golfin toimitusjohtaja Jukka Ilva tervetulopuheessaan.
Pelimuotona oli quattro Cupeista tuttu Greensome, jossa molemmat pelaajat avaavat ja sen jälkeen jatketaan vuorotellen. Pelaajia oli mukana yhteensä 80. Sarjoja oli kaksi eli molemmille Autotaloille omat sarjansa. Kummankin sarjan voittajat saivat kutsun Tapiola Golfin maafinaaliin, joka pelataan 8. syyskuuta 2018.

Joensuun sarjan tulostaso oli kova. Voittajapari Arttu Vipuveräjä ja Juuso Itälä kokosivat 44 pistettä. Mainittakoon erikseen, että heidän bruttotuloksensa oli todella kova 69 lyöntiä. Kakkoseksi sijoittui pari Mikko Tiainen ja Arto Korhonen 41 pisteellä ja kolmanneksi Antti Mononen ja Ville Lajunen 40 pisteellä.

Kuvassa vas. Marko Pakarinen (Laakkonen), Joensuun voittajapari Arttu Vipuveräjä ja Juuso Itälä, Jussi Spaak ja Mikko Kröger (Laakkonen)

Kuopion sarjan voittajapari Jussi ja Niklas Toskala kokosivat 40 pistettä. Kakkoseksi sijoittui Juha Vartiainen ja Harri Kautto 38 pisteellä. Pronssipallille sijoittui Jussi M Konttinen ja Sami Jukarainen.

Onnittelut vielä voittajapareille ja tervetuloa Tapiolan maafinaaliin!

Kilpailun tulokset kokonaisuudessaan löytyvät TÄÄLTÄ.


Herrat ”harmaissa” eli Jussi ja Niklas Toskala voittivat Kuopion sarjan. Punaisissa paidoissa Marko Pakarinen (vas.), Jonne Blom ja Mikko Kröger Autotalo Laakkoselta.

Päivän erikoiskilpailuissa menestyivät:
BigMax lähimmäs lippua
Joensuu – Kimmo Tolvanen, tulos 3.60m
Kuopio – voittaja arvottiin

Golf Buddy lähimmäs lippua
Joensuu – Lasse Mäntynen, tulos 4.92m
Kuopio – Miika Väisänen, tulos 2.41m

Hole- in- Onen lyöjälle oli tänään tarjolla Nokian Renkaiden rengaslahjakortti. Holaria ei tänään kuitenkaan nähty ja rengaslahjakortit arvottiin paikalla olijoiden kesken. Onnekkaita olivat Leena Sokkanen ja Jussi Viljakainen.
Päivän kuvagalleria löytyy TÄÄLTÄ.

Lämmin kiitos Autotalo Laakkosen puolesta osallistujille!

Kategoriassa Uutiset