Aura Golfin osakilpailun lähtöajat julkaistu

Audi quattro Cup jatkuu Aura Golfissa keskiviikkona 20.6. Kilpailu alkaa yhteislähdöllä klo 9:00 ja lähtöryhmät löytyvät täältä.

Päivän aikataulu

– 7:20 alkaen ilmoittautuminen, range ja aamiainen
– 8:30 tervetuloapuhe ja kilpailuinfo
– 8:45 siirtyminen lähtötiille
– 9:00 yhteislähtö
– noin 13:30 lounas ja palkintojen jako heti tulosten valmistuttua

Lisätietoa kiertueesta löydätte www.quattrocup.fi

Pelimuoto

Audi quattro Cup on parikilpailu, jonka pelimuoto on Greensome pistebogey siten, että joukkueen alemmalla tasoituksella pelaavan jäsenen tasoituksesta otetaan huomioon 60% ja korkeammalla tasoituksella pelaavan tasoituksesta otetaan huomioon 40%. Näin muodostuu joukkueen yhteinen tasoitus. Suurin sallittu henkilökohtainen hcp on 36 ja suurin sallittu parin yhteenlaskettu hcp on 56. Parien suurin sallittu tasoitusero on 20. Edellytyksenä kilpailuun osallistumiselleon 18 vuoden ikä ja että ainakin toisella pelaajalla on käytössään Audi. Miehet pelaavat keltaiselta ja naiset punaiselta tiiltä.

Greensome on nelinpelin muunnelma. Molemmat joukkueen pelaajat lyövät aloituslyönnin jonka jälkeen joukkue valitsee toisen pelatuista palloista pelipallokseen. Valitulla pallolla jatkaa peliä se pelaaja, jonka pallo poimittiin pelistä pois. Palloa lyödään tämän jälkeen vuoron perään.

Huomautus: Greensomessa ei voida pelata tiiltä varapalloa. Jos molemmat pallot katoavat tai menevät ulos, joukkue valitsee toisen pelaajan pallon (esim. pelaaja A). Joukkueen toinen jäsen lyö uuden pallon siltä tiiltä, jolta A pelasi. Kyseessä on tällöin kolmas lyönti.

Aurassa osakilpailua isännöi Audi Center Turku, luvassa mukava pelipäivä hyvässä seurassa. Tervetuloa mukaan!

Kategoriassa Uutiset