Audi quattro Cup – Messilä Golf 8.6.2021

Audi quattro Cup -kauden 2021 avausosakilpailu pelataan huomenna tiistaina 8.6. Messilä Golfissa. Kilpailun isäntänä toimii Audi Center Lahti.

Lähtöajat on julkaistu ja ne löytyvät täältä.

Päivän aikataulu

–  8:00 alkaen ilmoittautuminen, range ja aamupala
– 9:00 alkaen peräkkäislähdöt 1.tiiltä
– Lounas kierroksen jälkeen

Koronatilanteen vuoksi tapahtumassa ei järjestetä varsinaista yhteistä palkintojenjakoa, vaan päivän aikana menestyneet kontaktoidaan kierroksen jälkeen ja palkinnot toimitetaan sovitusti.

Lisätietoa kiertueesta löydätte www.quattrocup.fi

Pelimuoto

Audi quattro Cup on parikilpailu, jonka pelimuoto on Greensome pistebogey siten, että joukkueen alemmalla tasoituksella pelaavan jäsenen tasoituksesta otetaan huomioon 60% ja korkeammalla tasoituksella pelaavan tasoituksesta otetaan huomioon 40%. Näin muodostuu joukkueen yhteinen tasoitus. Suurin sallittu henkilökohtainen hcp on 36 ja suurin sallittu parin yhteenlaskettu hcp on 56. Parien suurin sallittu tasoitusero on 20. Edellytyksenä kilpailuun osallistumiselle on 18 vuoden ikä ja että ainakin toisella pelaajalla on käytössään Audi. Miehet pelaavat keltaiselta ja naiset punaiselta tiiltä.

Greensome on nelinpelin muunnelma. Molemmat joukkueen pelaajat lyövät aloituslyönnin jonka jälkeen joukkue valitsee toisen pelatuista palloista pelipallokseen. Valitulla pallolla jatkaa peliä se pelaaja, jonka pallo poimittiin pelistä pois. Palloa lyödään tämän jälkeen vuoron perään.

Tulostensyöttö

Kilpailun järjestäjät ovat 1.-tiin läheisyydessä ottamassa pelaajat vastaan, jakamassa give away tuotteet ja ohjeistamassa tulostensyötössä ja muissa asioissa. Kilpailussa käytetään NexGolfin sähköistä tulostensyöttöä. Alla ohjeet tulostensyötön avaamiseen:

NexGolf Mobile gsm applikaatio

  1. Lataa Nexgolf puhelimesi sovelluskaupasta
  2. Vieraspelaajille lähetetään kirjautumiskoodi ennen tapahtuman alkua: kirjaudu sisään applikaatioon lisäämällä lähetetty kirjautumiskoodi käyttäjätunnuksen paikalle, hyväksy käyttöehdot ja kirjaudu.
  3. Mikäli olet järjestävän seuran omia pelaajia, kirjaudu ajanvaraustunnuksin seuraavasti:
  4. Valitse kotikenttä
  5. Hyväksy täpällä, että olen lukenut ja hyväksynyt käyttöehdot
  6. Kirjaudu sisään
  7. Sulje ohje (alaosasta Premium version mainos)
  8. Valitse seuran kilpailut
  9. Jos nettiyhteys katkeaa kentällä, sulje ohjelma ja avaa uudelleen, tallennetut tiedot eivät katoa.

 

Päivän voittajapari voittaa itselleen kutsun Suomen finaaliin, joka pelataan Pickala Golfissa 27.8. Suomen maafinaalin voittajat lähtevät edustamaan Suomea Audi quattro Cupin maailmanfinaaliin, joka pelataan Kitzbuhelissä Itavallassa 12.-16.9.2021

Kategoriassa Uutiset