Audi quattro Cup, Aulangon Golfklubi 29.6.2021

Audi Center Hämeenlinna / Hyvinkää toivottaa sinut tervetulleeksi Audi quattro Cupin osakilpailuun Aulangon Golfklubille tiistaina 29.6.2021. Kilpailu pelataan yhteislähdöllä klo 9:00. Lähtöryhmät julkaistaan maantantain 28.6. aikana.

Päivän aikataulu

– 7:30 alkaen ilmoittautuminen, range ja aamiainen
– 8:30 tervetulopuhe ja kilpailuinfo
– 8:45 siirtyminen lähtötiille
– 9:00 yhteislähtö
– noin 13:30 lounas ja palkintojen jako heti tulosten valmistuttua

Lisätietoa kiertueesta löydätte www.quattrocup.fi

Pelimuoto

Audi quattro Cup on parikilpailu, jonka pelimuoto on Greensome pistebogey siten, että joukkueen alemmalla tasoituksella pelaavan jäsenen tasoituksesta otetaan huomioon 60% ja korkeammalla tasoituksella pelaavan tasoituksesta otetaan huomioon 40%. Näin muodostuu joukkueen yhteinen tasoitus. Suurin sallittu henkilökohtainen hcp on 36 ja suurin sallittu parin yhteenlaskettu hcp on 56. Parien suurin sallittu tasoitusero on 20. Edellytyksenä kilpailuun osallistumiselleon 18 vuoden ikä ja että ainakin toisella pelaajalla on käytössään Audi. Miehet pelaavat keltaiselta ja naiset punaiselta tiiltä tai näitä vastaavilta tiipaikoilta.

Greensome on nelinpelin muunnelma. Molemmat joukkueen pelaajat lyövät aloituslyönnin jonka jälkeen joukkue valitsee toisen pelatuista palloista pelipallokseen. Valitulla pallolla jatkaa peliä se pelaaja, jonka pallo poimittiin pelistä pois. Palloa lyödään tämän jälkeen vuoron perään.

Huomautus: Greensomessa ei voida pelata tiiltä varapalloa. Jos molemmat pallot katoavat tai menevät ulos, joukkue valitsee toisen pelaajan pallon (esim. pelaaja A). Joukkueen toinen jäsen lyö uuden pallon siltä tiiltä, jolta A pelasi. Kyseessä on tällöin kolmas lyönti.

Tulostensyöttö

Kilpailun tulostensyöttö tapahtuu NexGolfin puhelinapplikaatiolla. Mikäli et ole vielä ladannut NexGolfin applikaatiota, kannattaa se tehdä ennen kilpailun alkua puhelimesi sovelluskaupasta (Google Play-kauppa tai Apple App Store). Golfpisteen ja järjestävän kentän edustajat ovat aamulla avustamassa sähköisen tulostensyötön käytössä.

  1. Lataa Nexgolf puhelimesi sovelluskaupasta
  2. Vieraspelaajille lähetetään kirjautumiskoodi ennen tapahtuman alkua: kirjaudu sisään applikaatioon lisäämällä lähetetty kirjautumiskoodi käyttäjätunnuksen paikalle. Jätä ’NexGolf-salasana’ ja ’Valitse kotiseura’ -kohdat tyhjäksi, hyväksy käyttöehdot ja paina ’Kirjaudu sisään’.
  1. Mikäli olet järjestävän seuran jäsen, kirjaudu ajanvaraustunnuksin seuraavasti:
  2. Valitse kotikenttä
  3. Hyväksy täpällä, että olen lukenut ja hyväksynyt käyttöehdot
  4. Kirjaudu sisään
  5. Sulje ohje (alaosasta Premium version mainos)
  6. Valitse seuran kilpailut ja valitse kilpailu kilpailulistauksesta

 

Finaali

Päivän voittajapari voittaa itselleen kutsun Suomen finaaliin, joka pelataan Pickala Golfissa 27.8. Suomen maafinaalin voittajat lähtevät edustamaan Suomea Audi quattro Cupin maailmanfinaaliin, joka pelataan Kitzbuhelissä Itavallassa 12.-16.9.2021

 

Tervetuloa mukaan!

Kategoriassa Uutiset