Audi Center isännöi kauden viimeisiä osakilpailuja Pickala Golfissa

Pääkaupunkiseudun Audi Centereiden osakilpailut pelataan tulevana torstaina Pickala Golfissa. Tapahtumaan on ilmoittautunut yli 200 pelaajaa, joka kannattaakin ottaa huomioon päivän aikataulua suunnitellessa.

Pickalassa pelataan kolmea upeaa kenttää, katso lähtöaikasi alla olevista linkeistä:

Park
Forest
Seaside

Päivän aikataulu

– 9:45 alkaen ilmoittautuminen, range ja aamiainen
– 11:30 tervetulopuhe ja kilpailuinfo klubilla
– 12:00 yhteislähtö
– kierroksen jälkeen ruokailu ja palkintojenjako heti tulosten valmistuttua

Lisätietoa kiertueesta löydätte www.quattrocup.fi

Pelimuoto

Audi quattro Cup on parikilpailu, jonka pelimuoto on Greensome pistebogey siten, että joukkueen alemmalla tasoituksella pelaavan jäsenen tasoituksesta otetaan huomioon 60% ja korkeammalla tasoituksella pelaavan tasoituksesta otetaan huomioon 40%. Näin muodostuu joukkueen yhteinen tasoitus. Suurin sallittu henkilökohtainen hcp on 36 ja suurin sallittu parin yhteenlaskettu hcp on 56. Parien suurin sallittu tasoitusero on 20. Edellytyksenä kilpailuun osallistumiselle on 18 vuoden ikä ja että ainakin toisella pelaajalla on käytössään Audi. Miehet pelaavat keltaiselta ja naiset punaiselta tiiltä.

Greensome on nelinpelin muunnelma. Molemmat joukkueen pelaajat lyövät aloituslyönnin jonka jälkeen joukkue valitsee toisen pelatuista palloista pelipallokseen. Valitulla pallolla jatkaa peliä se pelaaja, jonka pallo poimittiin pelistä pois. Palloa lyödään tämän jälkeen vuoron perään.

Huomautus: Greensomessa ei voida pelata tiiltä varapalloa. Jos molemmat pallot katoavat tai menevät ulos, joukkue valitsee toisen pelaajan pallon (esim. pelaaja A). Joukkueen toinen jäsen lyö uuden pallon siltä tiiltä, jolta A pelasi. Kyseessä on tällöin kolmas lyönti.

Tilaa Nokian Renkaiden skannauspalvelun tulos tekstiviestillä

Kiertueella on mukana myös Nokian Renkaiden yhdessä Vianorin kanssa kehittämä SnapSkan –palvelu, joka on maailman ensimmäinen automaattinen ja yleisellä paikalla kaikille avoinna oleva renkaiden skannauspalvelu. Maksuton SnapSkan tekee renkaiden kunnon seuraamisesta autoilijalle vaivatonta ja nopeaa. SnapSkan tekee urasyvyyden mittaamisesta nopeaa ja tehokasta. Audi quattro Cup-tapahtuman aikana autosi renkaat skannataan.

Maksuttoman raportin renkaiden kunnosta saa lähetettyään rekisteritunnuksen tekstiviestillä numeroon 18136 tai syöttämällä sen sivulle www.snapskan.fi.

Audi Centerin osakilpailusta Suomen finaaliin pääsee jokaisen kentän paras pari. Kuvassa Forest väylä 10

Kategoriassa Uutiset