Audi quattro Cup, Tahko Golf Club 14.8.

Audi quattro Cupin seuraava osakilpailu pelataan Tahko Golf Clubin Old Coursella. Kilpailua isännöi Audi Center Joensuu sekä Kuopio
Lähtöryhmät on julkaistu ja ne löytyvät täältä:

Audi Center Joensuu

Audi Center Kuopio

Päivän aikataulu

–  8:00 alkaen ilmoittautuminen, range ja aamukahvit
– 9:30 tervetuloapuhe ja kilpailuinfo klubilla
– 10:00 yhteislähtö
– kierroksen jälkeen ruokailu ja palkintojenjako heti tulosten valmistuttua

Lisätietoa kiertueesta löydätte www.quattrocup.fi

Pelimuoto

Audi quattro Cup on parikilpailu, jonka pelimuoto on Greensome pistebogey siten, että joukkueen alemmalla tasoituksella pelaavan jäsenen tasoituksesta otetaan huomioon 60% ja korkeammalla tasoituksella pelaavan tasoituksesta otetaan huomioon 40%. Näin muodostuu joukkueen yhteinen tasoitus. Suurin sallittu henkilökohtainen hcp on 36 ja suurin sallittu parin yhteenlaskettu hcp on 56. Parien suurin sallittu tasoitusero on 20. Edellytyksenä kilpailuun osallistumiselle on 18 vuoden ikä ja että ainakin toisella pelaajalla on käytössään Audi. Miehet pelaavat keltaiselta ja naiset punaiselta tiiltä.

Greensome on nelinpelin muunnelma. Molemmat joukkueen pelaajat lyövät aloituslyönnin jonka jälkeen joukkue valitsee toisen pelatuista palloista pelipallokseen. Valitulla pallolla jatkaa peliä se pelaaja, jonka pallo poimittiin pelistä pois. Palloa lyödään tämän jälkeen vuoron perään.

TempText

Maailmanfinaali pelataan tänä vuonna alppien juurella Itävallassa

Kategoriassa Uutiset